Τσέκος Ανδρέας (Έντυ)

Επιχειρηματίας "Βυθός - coffee bar"

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Ανδρέας Τσέκος, ο «Έντυ» όπως τον ξέρουν όλοι, γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στο Κιάτο. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Πρωτοπαπά  και με τα δύο τους παιδιά κατοικούν στη δημοτική κοινότητα του Βασιλικού (Αρχαία Σικυώνα).

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κιάτου και ελεύθερος επαγγελματίας, καθώς διατηρεί εδώ και 26 χρόνια  την επιχείρηση καφέ – εστιατόριο «Βυθός», στην παραλία της πόλης μας.

Έχει ασχοληθεί από παιδική ηλικία με την μουσική και τον αθλητισμό (στίβο και βόλεϊ). Για τον λόγο αυτό συμμετείχε ενεργά, για αρκετά συνεχή έτη, στην φιλαρμονική του Δήμου, ενώ, ως αθλητής βόλεϊ, υπήρξε μέλος της ομάδας του «ΑΡΑΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ», έχοντας πάρει μέρος σε πολλά πρωταθλήματα.

Από το 2000 έως το 2008 εκλεγόταν πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών Κιάτου «Σικυωνία», για δύο συνεχείς θητείες. Εμπειρία πολύτιμη, γιατί του δόθηκε η ευκαιρία μαζί με τους συναδέλφους του και με την συνεργασία του δήμου μας, να υλοποιηθούν θέματα και ιδέες του κλάδου.

Οι λόγοι για τους οποίους πήρε για πρώτη φορά την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα, προκειμένου να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος είναι:

– Το ήθος, η εντιμότητα και η όρεξη για δουλειά του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Πιστεύου.

– Η αγάπη του για τον τόπο μας, στον οποίο μεγάλωσε, επιχειρεί και κατοικεί.

– Η γνώση των προβλημάτων της πόλης μας, λόγω της πολυετούς και καθημερινής άμεσης επαφής με τους συμπολίτες – πελάτες.

– Η απαίτηση για ένα δήμο πρότυπο, βασική αρχή για το μέλλον των παιδιών μας.

Κοινοποίηση
Download