Τουμπανάκης Χρήστος

Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Κιάτο

Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιάτο με καταγωγή από την Μικρό Βάλτο. Είναι  παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Φίλη, δικηγόρο με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο 2 μηνών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ασχολείται  με την καλλιέργεια της  γης. Ως  εκ τούτου έχει ιδιαίτερη ευαισθησία  και ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου μας.

Στα  ενδιαφέροντα του είναι ο αθλητισμός, τον οποίο έχει κατά καιρούς ενισχύσει με διάφορους τρόπους. Ασχολείται  με το χώρο της  εστίασης για πάνω από είκοσι χρόνια έχοντας διέλθει όλων των θέσεων στο χώρο αυτό.

Τα  τελευταία  χρόνια  διατηρεί επιχειρήσεις στο χώρο αυτό (Piccolo Espresso Bar, Piccolo Bakery) καθώς και σε άλλους τομείς, εφόσον είναι συνιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, ενώ εκμισθώνει και καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αφουγκραζόμενος τα προβλήματα του τόπου μας και οραματιζόμενος ένα καλύτερο μέλλον όσον αφορά την οικονομική  ανάπτυξη του και δη τον τουρισμό, μέσα από την αξιοποίηση  των αρχαιολογικών θησαυρών του και του εν γένει ιστορικού παρελθόντος του, αποφάσισε να συμμετάσχει στον συνδυασμό «Επόμενη  Μέρα» του Δημήτρη Πιστεύου, επειδή διαπιστώνει και την ύπαρξη οράματος ανάπτυξης και  βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών του Δήμου μας αλλά και τη θέληση υλοποίησης του.

Κοινοποίηση
Download