Σπούλος Γιώργος

Τοπογράφος Μηχανικός

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Σπούλος γεννήθηκε και ζει στο Πάσιο, ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως τοπογράφος μηχανικός στο Κιάτο, καθώς και στην υπόλοιπη Κορινθία.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Χατζημάρκου και πατέρας δυο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. του Τμήματος Τοπογραφίας Αθηνών. Από το 2006 έως και σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Μελετών και Κατασκευών. Επίσης είναι παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών, ακολουθώντας και εξελίσσοντας την οικογενειακή επιχείρηση.

Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Σικυωνιων, είναι αντιπρόεδρος στον ΤΟΕΒ Κλημεντίου, μέλος στο ΤΟΕΒ Πασίου, γραμματέας στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σικυωνίων και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Πασίου.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, με το συνδυασμό ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και τον Δημήτρη Πιστευο, γιατί τους συνδέουν κοινές αξίες και όραμα για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική αειφόρο ανάπτυξη του Δήμου μας! Τα 17 χρόνια που δραστηριοποιείται στην περιοχή βλέπει τον Δήμο Σικυωνίων να βρίσκεται σε στάσιμη τροχιά ελλείψει υποδομών, περιοχών επεκτάσεων σχεδίου πόλης, διανοίξεων δρόμων, αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και αρδευτικών έργων στις πολύπαθες καλλιέργειες.

Κοινοποίηση
Download