Σωτηρόπουλος Μιχάλης

B2B_Technician

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος γεννήθηκε στο Κιάτο το 1979 και μεγάλωσε στο Μποζικά Κορινθίας.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, ακολουθώντας την ειδικότητα  του Μηχανολόγου- Ψυκτικού (μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση). Εργάζεται στην εταιρεία «Cosmote» ως «Β2Β Technician» εδώ και 16 έτη, ενώ στο παρελθόν εργαζόταν στις εταιρείες «Cadbury Hellas», στη Γενική Καλωδίων και διατηρούσε επιχείρηση μαζικής εστίασης. 

Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Μαρία Βλάχου, μαζί με την οποία έφτιαξαν μια οικογένεια, που συμπλήρωσαν δύο παιδιά.

Θέτει ως προτεραιότητά του την προσφορά στον συνάνθρωπο. Είναι εθελοντής  αιμοδότης από το 1996, έχει συμμετάσχει στο Συμβούλιο Νεολαίας εκπροσωπώντας την κοινότητα του (Μποζικά) και είναι μέλος της Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Σικυωνίων. Τέλος, είναι εν ενεργείᾳ πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Σικυωνίων. 

Είναι η δεύτερη φορά που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και έλαβε την απόφαση να συνταχθεί με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πιστεύου «ΕΠΟΜΕΝΗ  ΜΕΡΑ», διότι αφενός τους συνδέουν δεσμοί αμέριστης φιλίας και σεβασμού, μιας και είναι συντοπίτες, αφετέρου γιατί αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον δημότη εκείνον που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τόπο του, επενδύει επιδιώκοντας την ανάπτυξή του και αφουγκράζεται τις ανάγκες των συμπολιτών του. 

 

Κοινοποίηση
Download