Ρότσιου Ελένη

Λογίστρια - Φοροτεχνικός

Υποψήφια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό (Αρχαία Σικυώνα).

Σπούδασε οικονομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Κομοτηνή), στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης. 

Από το 2007 εργάζεται πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της σε Ανώνυμες Εταιρείες, ως λογίστρια και υπεύθυνη λογιστηρίου, ενώ τώρα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, (λογίστρια – φοροτεχνικός).

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Παρθενίου, με τον οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές, αν και έχει ενεργό δράση σε τοπικούς φορείς και συλλόγους. Είμαι μέλος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρχαίας Σικυώνας “Ο Ορθαγόρας” και συμμετέχει σε χορευτικούς πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.  

Αποφάσισε να συμμετέχει στις εκλογές στο πλευρό του Δημήτρη Πιστεύου γιατί κατάγεται από αγροτική οικογένεια και από μικρή έχει μάθει να δουλεύει σκληρά, όπως και ο ίδιος. 

Πιστεύει ότι ο δήμος μας έχει πολλούς θησαυρούς (πολιτιστικούς, τουριστικούς, αγροτικούς) που πρέπει να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν κατάλληλα. 

Επιθυμία της είναι να πάψει να αποτελεί ο τόπος μας πέρασμα για άλλες περιοχές, αλλά να γίνει πολιτιστικός και αγροτουριστικός προορισμός για εγχώριους και αλλοδαπούς επισκέπτες και διαμένοντες.

Κοινοποίηση
Download