Ρόκου Βαλεντίνα-Βέρα

Πολιτικός Επιστήμονας - Επιχειρηματίας

Υποψήφια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Βαλεντίνα-Βέρα Ρόκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας. 

Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση τις Διεθνείς Σχέσεις και σεμινάρια στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική.  Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την διαφήμιση, την ηλεκτρονική βιτρίνα καταστημάτων, πέρασε επιτυχώς σεμινάρια στη Google και σήμερα διαθέτει τη δική της επιχείρηση Digital Marketing & Performance. 

Είναι ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» από το 2020 έως σήμερα και γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου «ο Ερμής» από τον Αύγουστο του 2022 έως σήμερα. 

Είναι πεπεισμένη πως ο Δήμος Σικυωνίων έχει όλα τα εχέγγυα να αναγνωριστεί, να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και η δυναμική των επιχειρήσεων. 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θέτει την υποψηφιότητά της για δεύτερη φορά.

Αποφάσισε να είναι υποψήφια με την «Επόμενη Μέρα» καθώς θεωρεί πως το όραμα που έχει για τον τόπο της μπορεί να υλοποιηθεί συμμετέχοντας στα κοινά, μέσα από έναν νέο συνδυασμό που θα φέρει την επιθυμητή σε όλους αλλαγή. 

Η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Δημήτρη Πιστεύου προήλθε από την θέληση του να στηρίξει τους νέους ανθρώπους και τα σχέδια που έχουν για το μέλλον του Δήμου μας.

Κοινοποίηση
Download