Ψυχογυιός Δημήτριος

Λογιστής - Φοροτεχνικός

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Ψυχογυιός γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Στιμάγκα, αλλά μεγάλωσε στο Κιάτο όπου τελείωσε το 2ο Ενιαίο Λύκειο.

Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάστηκε αρχικά σε πολυεθνική εταιρεία ορκωτών  λογιστών και αργότερα σε λογιστικά γραφεία των Αθηνών.

Η αγάπη του για το Κιάτο τον οδήγησε πίσω το 2011, οπότε με τη σύζυγό του Μαρία Κανονάκη άνοιξαν λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο. Είναι πατέρας μιας εννιάχρονης κόρης.

Είναι η πρώτη φορά που δηλώνει συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές και θεωρεί πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τα λάθη και τις αστοχίες του παρελθόντος, ώστε να ασχοληθούμε απερίσπαστοι με τις καθημερινές ανάγκες και προκλήσεις της περιοχής μας: «πρέπει να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, ώστε ο Δήμος Σικυωνίων να ξαναγίνει σημείο αναφοράς της Δυτικής Κορινθίας, ως  εμπορικός και τουριστικός προορισμός. Με το Κιάτο να είναι μια όμορφη, ελκυστική και καθαρή πόλη, με τη Στυμφαλία και το Φενεό να αποκτούν προστιθέμενη αξία.
Ζητώ την υποστήριξή σας, ώστε να δημιουργήσουμε μία νέα και δυναμική δημοτική αρχή
».

Κοινοποίηση
Download