Παπαβασιλείου Νικόλαος

Οικονομολόγος / περιφερειολόγος

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

O Νίκος Παπαβασιλείου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά ζει και εργάζεται στο Κιάτο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Έχει σπουδάσει Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με μεταπτυχιακό (ΜΑ) στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία (Παγκόσμια Ανάπτυξη). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, της Ένωσης Ελλήνων Περιφερειολόγων και λογιστής Α Τάξης .

Έχει εργαστεί ως Λογιστής, σύμβουλος επιχειρήσεων, σύμβουλος σε αναπτυξιακά προγράμματα, μεσίτης σε τρόφιμα και ακίνητα και  ως επιχειρηματίας πλέον στον κλάδο των εξαγωγών τροφίμων.

Το 2006 εκλέγεται μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Σικυωνίων.

Το 2010 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΕΣΙ  και αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Αστυνομίας, Νεολαίας και Κοινωνικής Πολιτικής . Εφαρμόζει ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και περικοπών που οδήγησε στα σημερινά πλεονάσματα. 

Την ίδια περίοδο είναι μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου μαζί με τον Σπύρο Σταματόπουλο.

Το 2014 αποχωρεί και ιδιωτεύει , το 2019 ξανακατεβαίνει στις εκλογές και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΝΑΔΗΣΙ  και τον Κώστα Σαρχάνη.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και τον Δημήτρη Πιστεύο διότι αυτή η υποψηφιότητα είναι η μοναδική που μπορεί να σταματήσει και να αντιστρέψει τη πορεία τοπικής  αποσύνθεσης και διάλυσης  που βιώνουμε καθημερινά. «Νιώθω επίσης ότι όλες και όλοι που συμμετέχουν σε αυτό το αυτοδιοίκητο σχήμα έχουν να δώσουν κάτι διαφορετικό και νέο στην πόλη. Με κοιτάνε και τους κοιτάω στα μάτια».

Κοινοποίηση
Download