Παγούνη Σταματίνα

Ιδιοκτήτρια «Βιοπαντοπωλείον»

Υποψήφια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Σταματίνα Παγούνη γεννήθηκε στην Δίβρη της Β. Ηπείρου, με καταγωγή από τις Φιλιάτες της Θεσπρωτίας, μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Αθηνών και πλέον ζει στο Κιάτο.

Γοητεύτηκε από τους κλάδους της πληροφορικής, της γραφιστικής και της διακοσμητικής, αποφάσισε όμως να ακολουθήσει το πάθος της για την επιχειρηματικότητα. Έτσι, το 2013, στην ηλικία των 25 ετών, αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο Κιάτο με στόχο να ενισχύσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Από τότε, με πάθος και αφοσίωση, διαχειρίζεται το δικό της Βιοπαντοπωλείο στο Κιάτο.

Αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Επόμενη Μέρα» γιατί έχει την προθυμία να εργαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην κοινότητά μας. «Θα είμαι διαθέσιμη να ακούω και να συζητώ με τους πολίτες, να αντιμετωπίζω τις ανησυχίες και να αναζητώ λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Μαζί με τους συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο, θα εργαστούμε για την υλοποίηση έργων και προγραμμάτων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας».

Κοινοποίηση
Download