Μαστέλλου – Βασιλάκη Γεωργία (Γιόλα)

Τοπογράφος μηχανικός - Δημοτική υπάλληλος

Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κιάτο

Η Γεωργία Μαστέλλου – Βασιλάκη -η Γιόλα όπως την ξέρουν όλοι- γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο, όπου και ολοκλήρωσε την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών, του ΑΠΘ.

Από το 1990 μέχρι το 1999 εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο ιδιωτικό-μελετητικό της γραφείο στο Ξυλόκαστρο. Το 1999 διορίστηκε, μέσω ΑΣΕΠ, ως μηχανικός στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων, όπου και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον οφθαλμίατρο Μιχάλη Βασιλάκη, γέννημα-θρέμμα του Κιάτου, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, την Μαριάννα πτυχιούχο του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, και τον Κωνσταντίνο-Δημήτρη τεταρτοετή φοιτητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Οι δεύτεροι γονείς της, ο Κώστας και η Μαρία Βασιλάκη, δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά για 40 χρόνια στην πόλη του Κιάτου.

Είχε πάντα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και ειδικά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκλέγεται από το 1994 δημοτική σύμβουλος του δήμου Ξυλοκάστρου και είναι εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος του διευρυμένου Καλλικρατικού δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έως και σήμερα.

Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών, Πολεοδομίας,  Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού – Μηχανημάτων Έργου και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα έχει και έντονη κοινωνική δράση. Είναι μέλος των: Οικολογικού και Αιμοδοτικού Συλλόγων Ξυλοκάστρου, καθώς και διαφόρων μορφωτικών και πολιτιστικών Φορέων. Επίσης μέλος του Συλλόγου Γυναικών Επιστημόνων Ελλάδος, του Φιλανθρωπικού Σωματείου Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία», της «ΕΛΙΖΑ» Εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού και του Σωματείου Φίλων της Οργάνωσης «Λέλα Καραγιάννη – Μπουμπουλίνα».

Η βαθειά της αγάπη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η επί 24 χρόνια καθημερινή ενασχόλησή της με τα θέματα του Δήμου και η αδιάλειπτη επιθυμία της για επίλυση των προβλημάτων των πολιτών της πόλης μας, αλλά και του ευρύτερου Δήμου Σικυωνίων, την οδήγησαν στο να αποδεχτεί την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Πιστεύου, ως υποψήφια σύμβουλος της Κοινότητας Κιάτου.

Όπως λέει και η ίδια, «θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση και αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης της δημοτικής εξουσίας, από ανθρώπους καθαρούς, έμπειρους, δραστήριους, αγωνιστές και επιτυχημένους επαγγελματίες, ώστε ο Δήμος Σικυωνίων να έχει την πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης που του αξίζει. Φιλοδοξία και όραμά μας είναι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με την δική σας υποστήριξη.

Κοινοποίηση
Download