Μαγκιρίδης Αναστάσιος

Ιδιωτικός Υπάλληλος (Ολυμπία Οδός)

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Τάσος Μαγκιρίδης γεννήθηκε το 1986 στο Κιάτο όπου και πήγε σχολείο μέχρι και την δευτέρα λυκείου, για να  αποφοιτήσει τελικά από το 3ο ΓΕΛ Κορίνθου.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Αρχιμανδρίτη, έχουν ένα κοριτσάκι 3 ετών και με ανυπομονησία περιμένουν στα τέλη Σεπτεμβρίου να μεγαλώσει η οικογένεια τους… κατά δύο μέλη ακόμα!

Αυτή την στιγμή εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, στην Ολυμπία οδό. Για 15 συναπτά έτη εργαζόταν στον ΟΤΕ ως υπεύθυνος καταστημάτων Κιάτου και Λουτρακίου.

Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «Δύναμη Αλλαγής» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Στα ενδιαφέροντά του είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, φανερά επηρεασμένος από τον πατέρα του Πέτρο, που έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδος.

Είναι μέλος της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πέλοπα Κιάτου.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να μένει πλέον άλλο αμέτοχος στα μεγάλα προβλήματα του τόπου του! Όπως λέει χαρακτηριστικά, «δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε και αν δεν ασχοληθεί η δική μας γενιά, η κατάσταση θα αλλάξει πολύ προς το χειρότερο. Ο Δήμος μας, χρειάζεται ανθρώπους που να ξέρουν να διοικούν και να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις. Αποφάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα, τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους… γιατί το αξίζει ο τόπος μας, το αξίζουμε εμείς, το αξίζουν τα παιδιά μας…».

Κοινοποίηση
Download