Κατσιμπούλας Αντώνιος

Ελεύθερος επαγγελματίας

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Αντώνης Κατσιμπούλας είναι περήφανος που γεννήθηκε και ζει στην Λαύκα Στυμφαλίας. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας (επιχείρηση εστίασης). 

Έχει έντονη δραστηριότητα στην αυτοδιοίκηση. Το 1998 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος (και μάλιστα πρώτος) στον Καποδιστριακό δήμο Στυμφαλίας, όπου διετέλεσε και αντιδήμαρχος. Συμμετείχε στις εκλογές του 2002, όπου εκλέχτηκε και πάλι στον δήμο Στυμφαλίας, ως αντιπολίτευση, ενώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον διευρυμένο δήμο Σικυωνίων, πάντα μπροστά, με ορθό λόγο.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος γιατί «ύστερα από πολλά χρόνια της ίδιας δημοτικής αρχής, πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην καθεστωτική νοοτροπία της σημερινής διοίκησης του δήμου. Θεωρώ ότι αυτό μπορεί να γίνει με έναν αξιόλογο άνθρωπο, γέννημα θρέμμα του δήμου, τον Δημήτρη Πιστεύο, με τον οποίο …πιστεύω ότι θα έχουμε νικηφόρα πορεία στις εκλογές και μια καλύτερη Επόμενη Μέρα στον δήμο μας, από το Κιάτο μέχρι το τελευταίο χωριό του Φενεού».

Κοινοποίηση
Download