Κασίμη Ιωάννα

Τραπεζική υπάλληλος

Υποψήφια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Ιωάννα Κασίμη γεννήθηκε στο Βούπερταλ της Γερμανίας, με καταγωγή από το Ζαγόρι των Ιωαννίνων. Ζει στον Άσσο Κορινθίας και είναι μητέρα τριών ενήλικων παιδιών.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, ενώ το 2023 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με αντικείμενο τη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είναι τραπεζικός υπάλληλος στην Eurobank. Το 2020, ύστερα από αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς την τράπεζα, αποσπάστηκε στη θέση της Ειδικής Συμβούλου στην Π.Ε. Κορινθίας.

Είναι ενεργό μέλος στην αυτοδιοίκηση από το 2002, οπότε εξελέγη δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη, έπειτα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Άσσου-Λεχαίου στην Κορινθία, με τον συνδυασμό του Γιώργου Πίσκοπου.

Το 2019 ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη. Από τότε είναι μέλος της γενικής συνέλευσης στη Ζήρεια Ανώνυμος Εταιρία, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Επίσης, είναι υπεύθυνη εθιμοτυπίας και θεσμικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον νομό Κορινθίας.

Αποφάσισε να είναι υποψήφια για τρεις λόγους: Πρώτα, επειδή την κέρδισε ο ίδιος ο Δημήτρης Πιστεύος, η προσωπικότητά του και η διάθεση του για προσφορά.

Μετά γιατί αγαπά τον τόπο που ζει, εργάζεται και υπηρετεί, αλλά βλέπει ότι υποχωρεί σε σχέση με άλλους δήμους της περιοχής μας.

Και τέλος, γιατί έχει διάθεση, γνώση, υπευθυνότητα, αλλά και χρόνο για να μπορεί να προσφέρει.

Κοινοποίηση
Download