Καψιμαλάκος Ιωάννης

Επιχειρηματίας - Αγρότης

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Καψιμαλάκος γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μεγάλωσε όμως στην Αρχαία Φενεό, όπου και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Γκούρας. Λόγω της εργασίας του, που ήταν τουριστικής φύσεως, σπούδασε στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης Αθήνας.

Στον τομέα αυτό έμεινε περίπου 30 χρόνια. Τώρα πλέον βρίσκεται πάλι στην Αρχαία Φενεό, όπου διατηρεί κατάστημα καφέ εστίασης, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τα αγροτικά. Όλα αυτά μαζί με την σύζυγό του Ειρήνη.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, τον οδηγούν στην τουριστική αξιοποίηση αυτής της περιοχής, παράλληλα με την Στυμφαλία και ευρύτερα όλο τον ορεινό όγκο του δήμου.

Έχει υπηρετήσει ως δημοτικός σύμβουλος Φενεού, επί δημαρχίας Καπέλου, ενώ ήταν και υποψήφιος το 2019 με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» του Μάρκου Λέγγα.

Έχει ως όραμα την ανάπτυξη του τόπου που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας, κάτι που θεωρεί ως μεγάλο πρόβλημα για την εποχή μας.

Καταλύτης για την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος ήταν η γνωριμία του με τον Δημήτρη Πιστεύο. Όπως λέει ο ίδιος, «συζητώντας μαζί του αποκόμισα την εντύπωση ενός έντιμου και σοβαρού ανθρώπου, που έχει ως όραμα την ανοικοδόμηση του σαθρού δήμου μας. Έχοντας, λοιπόν, σαν γνώμονα πως η λεπτομέρεια σε διαφοροποιεί από την μετριότητα αποδέχθηκα την πρότασή του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του ίδιου, αλλά και των δημοτών…».

Κοινοποίηση
Download