Καλαντζής Χρήστος

Μηχανικός Πληροφορικής

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

O Χρήστος Καλαντζής έχει γεννηθεί στο Κιάτο όπου και διαμένει με την σύζυγό του Φρύνη Λιακόπουλου, η οποία του έχει χαρίσει δύο παιδιά. Κατάγεται από οικογένεια αγροτών και οικοδόμων, επαγγέλματα που έχει υπηρετήσει κατά τον πρώιμο εργασιακό του βίο. Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως, ως μηχανικός στον τομέα της πληροφορικής και των οικονομικών.

Στην επιστήμη της πληροφορικής κατέχει πτυχίο, μεταπτυχιακό, σειρά δημοσιεύσεων και πιστοποιήσεων, επίσης έχει γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος διδάκτωρ. Στην επιστήμη των οικονομικών τελεί τελειόφοιτος στην χρηματοοικονομική διοίκηση. Είναι τακτικό μέλος σε σειρά ενώσεων πληροφορικής όπως η ένωση επιστημόνων τεχνητής νοημοσύνης (ΕΕΤΝ), ΕΠΥ, ΕΠΕ, κλπ.

Στον επαγγελματικό του βίο έχει συνεργαστεί ή συνεργάζεται με σειρά εταιρειών (Cadmion, Intracom, ΕΛΤΑ Courier, Epsilonnet, Μαγνητική & Αξονική Τομογραφία Πελοποννήσου, κλπ) οι οποίες πρωτοπορούν στον τομέα τους.

Όπως αναφέρει, «αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση του Δημήτρη Πιστεύου να στηρίξω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον συνδυασμό του. Θεωρώ πως μπορώ να συμβάλλω, με την υποστήριξη των συμπολιτών μας, μαζί με τους συνυποψηφίους μου, στην επόμενη μέρα του δήμου μας…».

Κοινοποίηση
Download