Φαρμάκης Παναγιώτης

Αγρότης

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε το 1971 στο Κιάτο, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα, έχοντας καταγωγή από δύο όμορφα χωριά του δήμου μας, τη Γονούσα και τα Μποζικά.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γκορίτσα, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αποφοίτησε το 1989 από το Γενικό Λύκειο Κιάτου και η αγάπη και το ενδιαφέρον του για την ύπαιθρο στάθηκε η αφορμή να επιλέξει από το 1992 την ενασχόλησή του με τον πρωτογενή τομέα: αρχικά ως παραγωγός αγροτικών προϊόντων και εν συνεχεία με την παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία αυτών.

Τα τελευταία χρόνια η επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτάθηκε στον τομέα πώλησης αγροτικών εφοδίων και φυτοφαρμάκων, διατηρώντας κατάστημα στην πόλη του Κιάτου.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, η μεγάλη αγάπη του για ένα ιδιαίτερο άθλημα, την σκοποβολή, τον οδήγησε να ασχοληθεί ενεργά με τον Σκοπευτικό Όμιλο Σικυωνίων, όπου κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου, ενώ συμμετέχει και σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής.

Καθημερινά, μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα, βιώνει και κατανοεί τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του δήμου Σικυωνίων.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έχοντας την πεποίθηση ότι ο δήμος μας θα πρέπει να επενδύει στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και να διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην υλοποίηση δημόσιων πολιτικών, για την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου, κάτι που πραγματικά απουσιάζει παντελώς από τις πρακτικές της σημερινής δημοτικής αρχής.

Όπως λέει ο ίδιος, «Θέλω έναν δήμο με ουσιαστικά έργα και υποδομές, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στο μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών μας! Έναν δήμο με γερές βάσεις, για την ουσιαστική και αποτελεσματική βελτίωση της ζωής, τόσο στην πόλη και όσο και στα χωριά μας.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και η προτροπή τους, η αγάπη για τον τόπο μου και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Σικυωνίων αποτελούν το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» και δήμαρχο τον Δημήτρη Πιστεύο, έναν ικανότατο άνθρωπο, με πραγματικό όραμα για τον δήμο μας…».

Κοινοποίηση
Download