Φαρμάκη Κωνσταντίνα

Έμπορος

Υποψήφια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Κωνσταντίνα Φαρμάκη γεννήθηκε στο Κιάτο και μένει στο Πάσιο.

Είναι παντρεμένη με τον έμπορο ξυλείας Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο, με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας – Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηρακλείου και στη “Σχολή Βελουδάκη” σχέδιο-πατρόν – ενδυματολογία, αντικείμενα με τα οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά για πολλά χρόνια στην Αθήνα. Το 2001 επέστρεψε στο Κιάτο όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα επαγγελματικά, διατηρώντας εμπορικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Κλεισθένους. Το 2022 ξεκίνησε να σχεδιάζει και να κατασκευάζει χειροποίητες τσάντες, από παλιά, παραδοσιακά, υφαντά υφάσματα του αργαλειού, δημιουργώντας το δικό της brand name, που ταξιδεύει πια σε όλον τον κόσμο.

Ο αθλητισμός ως δραστηριότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από χόμπι καθώς αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητάς της και της προσωπικότητάς της.

Είναι η δεύτερη φορά που αποφασίζει να είναι υποψήφια, (η πρώτη το 2002 με τον συνδυασμό του Βασίλη Ζάρκου).

Αποφάσισε να είναι υποψήφια γιατί ασχολείται ήδη με τα κοινά, συμμετέχοντας σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους (ιδρυτικό μέλος του υπό σύσταση αθλητικού Συλλόγου “Κλεισθένης”), ενώ είναι και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας. Με αυτή την ενασχόληση ως κίνητρο κάνει το επόμενο βήμα και θέτει την εμπειρία της, τις γνώσεις της και το μεράκι της για προσφορά, στην διάθεση του Δημήτρη Πιστεύου.

Κοινοποίηση
Download