Χουσελάς Βαγγέλης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Βαγγέλης Χουσελάς γεννήθηκε τον Οκτώβριο  του 1960 στο Ψάρι Κορινθίας. Όταν ήταν πέντε ετών οι γονείς του ήρθαν στο Κιάτο, όπου διέμεινε όλη η οικογένεια. Στο Κιάτο τελείωσε το σχολείο και στην συνέχεια έφυγε για σπουδές στην Γερμανία (πολιτικές επιστήμες), τις οποίες δεν τελείωσε.

Το 1984 διορίστηκε στην Εμπορική Τράπεζα, ενώ το 2000 ανέλαβε διευθυντής του καταστήματος Κιάτου, και στην συνέχεια και στο κατάστημα Ξυλοκάστρου. Το 2006 δέχτηκε πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς να επιστρέψει ως διευθυντής στο κατάστημα στο Κιάτο, ενώ από το 2012 μετατέθηκε σε κεντρική διεύθυνση της τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα μέχρι το 2020 που συνταξιοδοτήθηκε.

Μιλά Γερμανικά και έχει τελειώσει το Ινστιτούτο Τραπεζικών Εργασιών.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Αθανασούλη και έχουν μία κόρη την Άλκηστη που έχει σπουδάσει νηπιαγωγός.

Είναι πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου και έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες του νομού μας. Σήμερα είναι προπονητής στον Αετό Κρυονερίου.

Είναι δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης, πρώην αντιδήμαρχος, πρώην διευθυντής ΔΕΥΑΣ.

Επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του οικολογικού συλλόγου ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ, πρόεδρος του συλλόγου νέων Κιάτου, πρόεδρος σήμερα των παλαιμάχων του Πέλοπα Κιάτου, μέλος του Δ.Σ. Λύσιππος και μέλος του συλλόγου Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου.

Έχει τρέξει πέντε φορές την κλασσική διαδρομή στον Μαραθώνιο και άλλες δύο διεθνείς μαραθώνιους στην Βιέννη και τη Ρώμη.

Κοινοποίηση
Download