Τα Μποζικά δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο «δικό τους παιδί», τον Δημήτρη Πιστεύο!

Με ενωτικό κλίμα και αισιοδοξία για την «Επόμενη Μέρα» συγκροτήθηκε και το τοπικό ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Μποζικών. Στις σύντομες δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιστεύος αναφέρει:

«Χαρά, συγκίνηση και  υπερηφάνεια είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μου ανακοινώνοντας τους υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους του γενέθλιου τόπου μου, των Μποζικών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τα  δυο νέα παιδιά, τον Νίκο Βαρβιτσιώτη και την Γιάννα Τσάκωνα, που με τη «φρεσκάδα» της νιότης τους και με αέρα ενότητας  σηματοδοτούν την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά και τον παλιό μου συμμαθητή Παναγιώτη Τσατσάνη, που για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι ο ρόλος του σύμμαχου παρέμεινε ίδιος και απαράλλαχτος  όπως τότε, στα πρώτα σχολικά μας χρόνια, που κάθε πρωί με καλωσόριζε  στο θρανίο με μια καλημέρα και ένα ζεστό χαμόγελο!

Πάμε μαζί για την αναγέννηση του χωριού μας, στη Μεγάλη Σικυώνα του μέλλοντος! Το χρωστάμε αυτό στους πατεράδες μας, αλλά και στη νέα γενιά  που τα  θέλει όλα…».

Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της «Επόμενης Μέρας» στην Τοπική Κοινότητα Μποζικών είναι:

Νικόλαος Βαρβιτσιώτης: Νέος Αγρότης – Επιχειρηματίας (Ελαιοτριβείο)
Γιάννα Τσάκωνα : Εργαζόμενη στον ΟΤΕ – Τρίτεκνη μητέρα
Παναγιώτης Τσατσάνης : Αγρότης